Wat is het

Zit je al langere tijd thuis en/of is de drempel hoog om weer met andere mensen in contact te komen? Met behulp van sociale activering kun je stap voor stap weer deelnemen aan de maatschappij.

Wat kun je verwachten?

Als je langere tijd uit het arbeidsproces bent, of je zit om andere redenen veel thuis, is de drempel om weer met anderen in contact te komen vaak hoog. Het is dan slim om stap voor stap weer vertrouwd te raken in de omgang met anderen. Door te starten met vrijwilligerswerk, coaching, taallessen of sociale activiteiten kun je op een veilige manier zelfvertrouwen ontwikkelen en met nieuwe situaties leren omgaan. Je kunt hiervoor terecht bij Suzan van der Goes. Suzan van der Goes is coach ‘sociale participatie’.
Zij helpt mensen om (weer) deel te nemen aan de maatschappij.

Hoe ben je goed voorbereid?

Nadat je je hebt aangemeld, spreek je met Suzan van der Goes af voor een eerste gesprek. Je hoeft je hier niet specifiek op voor te bereiden. Na een kennismaking bepalen jullie samen welke stappen jij gaat zetten om weer mee te doen aan de samenleving. En welke ondersteuning je hierbij nodig hebt.

Aan de slag

Je kunt je vrijblijvend en gratis aanmelden bij Suzan van der Goes via Socact@vrijwilligerscentralewassenaar.nl of via 0643112615.

Bekijk ook eens