Wat is het

Meidenwerk Wassenaar is een avond waarop meiden samen activiteiten doen, en praten over thema’s zoals liefde, pesten, weerbaarheid, vriendschappen sluiten en sociale media.

Wat kun je verwachten?

Meidenwerk is voor meiden van 10 tot en met 16 jaar. Samen met de jongerenwerkers Manon de Bruijn en Simone Stap spreken we digitaal af of op locatie. Wanneer we fysiek bij elkaar kunnen komen, wordt er bijvoorbeeld geknutseld, geschilderd of er worden sieraden gemaakt. Op deze manier blijven we met elkaar in contact en hebben de meiden steun bij elkaar. Je kunt samen met je vriendinnen komen of alleen.

Hoe ben je goed voorbereid?

Je hoeft je niet specifiek voor te bereiden. De jongerenwerkers zorgen ervoor dat je weet waar je aan toe bent en dat je je op je gemak voelt.

Aan de slag

Wil je meer weten over Meidenwerk, een keertje langskomen om te kijken of je aanmelden? Dan kun je contact opnemen met Manon (06-31004733) of Simone (06-19789178). Zij kunnen je alles over Meidenwerk vertellen en samen kijken of het wat voor jou is. En kijk op www.ikbenervoorjou.nu/wassenaar voor meer informatie over Manon en Simone.

Bekijk ook eens