Wat is het

Houd Me Vast is een groepstraining waarbij je samen met je partner werkt aan je relatie.

Wat kun je verwachten?

De cursus Houd me vast is de cursus om je (partner)relatie te verbeteren. Je vermindert ruzies en krijgt meer begrip voor elkaar. Als je problemen binnen je relatie ervaart of als je je relatie wilt verbeteren, is dit een geschikte training voor jou/jullie. Tijdens de Houd Me Vast training leer je meer over veel voorkomende relatiepatronen, en hoe die in de weg kunnen staan om je met elkaar verbonden te voelen. Je leert elkaar beter begrijpen en dingen bespreekbaar te maken.

Stellen die de cursus samen volgen, merken dat ze daarna minder ruzie maken en beter met elkaar kunnen communiceren. De cursus zorgt ook voor een diepere emotionele band met je partner. Dit is fijn voor jezelf en je partner, maar ook voor jullie eventuele kinderen.

‘Houd Me Vast’ is een training van acht bijeenkomsten, die twee uur duren. De training wordt gegeven door twee speciaal opgeleide relatiecoaches. Tijdens ‘Houd me Vast’ ga je actief aan de slag met het gelijknamige boek en met gespreksoefeningen. Deze informatie, theorie en videomateriaal, wordt met de gehele groep gedeeld, maar de gesprekken met je partner voer je als koppel in een aparte ruimte.

Hoe ben je goed voorbereid?

Je hebt geen speciale voorbereiding nodig voor deze cursus. Het belangrijkste is dat jij en je partner op een laagdrempelige manier aan jullie relatie willen werken. Om mee te doen aan ‘Houd Me Vast’, heb je het gelijknamige boek en twee werkboeken nodig. Die kosten samen €46.
Als je meer informatie wilt kun je contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek via bureaudienst.wassenaar@kwadraad.nl of via 088 900 400.

Aan de slag

Klik hier voor meer informatie en om te zien wanneer de eerstvolgende cursus van start gaat.

Bekijk ook eens