Wat is het

Heb je een beperking, chronische ziekte of psychische problemen? Een onafhankelijke cliëntondersteuner van Stichting MEE helpt jou om de juiste zorg en ondersteuning te krijgen.

Wat kun je verwachten?

Iedereen wil het liefst een gelukkig en waardevol leven leiden. Een leven waarin je meetelt en meedoet. Dat is niet altijd gemakkelijk. Bijvoorbeeld omdat je een beperking of een chronische ziekte hebt. Want dan kan het regelen van je dagelijkse leven ingewikkeld zijn. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van een woonplek, zorg, geldzaken, opvoeding, dagbesteding, vervoer, werk en onderwijs.

Stichting MEE biedt onafhankelijke ondersteuning voor kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, vorm van autisme, chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel of psychische problemen.

Kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Een onafhankelijke cliëntondersteuner van MEE denkt met je mee. Samen vinden we een oplossing.

Hoe ben je goed voorbereid?

Je meldt je aan via MEE Servicepunt. In Wassenaar werken twee cliëntondersteuners. Na een eerste gesprek bepaal je samen welke hulp je krijgt. Cliëntondersteuning duurt zo kort als mogelijk, en zo lang als nodig.

Aan de slag

Meld je hier aan bij het MEE Servicepunt. 

Bekijk ook eens